Er du en Bison eller en ko?

Et simpelt spørgsmål

Er du en Bison eller en ko?

Hvis du undrer dig over, hvad det skal betyde, så har naturen svaret.

Dyr er meget bevidste om vejret. 

Alle dyr sanser dårligt vejr meget hurtigere, end mennesker gør. Men den fundamentale forskel er deres reaktion, og det kan vi mennesker lære meget af.

Bisonen og koen sanser, fornemmer og ser stormens komme, men reaktionen er radikalt forskellig. Koen vender rundt og forsøger at flygte, som mange af os mennesker gør, når vi møder storme i vores liv. Koen forsøger at flygte fra stormen i håbet om, at den kan løbe væk og undgå den. Men koen er langsom så ligegyldigt hvor hurtigt den løber, og hvor meget den forsøger at undgå stormen, så er en konfrontation uundgåelig og kan være langvarig.

Bisonen gør noget radikalt anderledes. Når den sanser og fornemmer stormens komme, så vender den front mod stormen, og løber direkte mod stormen. Den ved intuitivt at ved at løbe igennem stormen, kommer den igennem hurtigere, og før den ved af det, er stormen ovre.

Så hvad gør du, når du oplever livets storme nærme sig? Vi sanser, mærker og ser det alle. Det er ikke rart det, der er på vej. Mange af os bliver handlingslammede. Vi prøver måske endda at flygte. For eksempel flygter vi fra vores familie, vores forhold, vores krop, vores finansielle situation osv.

Hvad er din storm? På et Bison Retreat vil vi lære dig at sanse og handle som en Bison, face stormene og bevæge dig direkte igennem frontalt. Når man bevæger sig direkte igennem stormen, er der garanti for en kortere storm. Hvad, der kommer efter stormen, kommer an på, hvordan du tackler den.

Men husk der altid er solskin på den anden side af stormen.