Hvorfor BISON SWEATLODGE

Hænger du fast, rebooter du eller looper du i en:

 

Tilstand

Tanke

Følelse

Holdning

Programmering

Beslutning

 

så er Bison Sweatlodgen en vej til at give slip.

 

Sweatlodgens funktion er at rense sind, krop og sjæl.

 

Sweatlodge ceremonier rækker langt tilbage i mange kulturer og er blevet praktiseret med forskellige vinkler men alle med afsæt i en hellig udrensningsceremoni. I naturen finder vi helbredelse og velvære. Vi er en del af naturen, og vi skal huske det dybe forhold, vi har til moder jord. 

 

Bison sweatlodgen er særlig kraftfuld, da den skaber en følelse af genfødsel. De 4 elementer med varmen i centrum åbner vores hjerter og forbinder os med naturen mentalt og fysisk. På grund af den intense varme er vores sind mindre aktivt, og vi åbner op for vores intuition - vores sande jeg. 

 

Oplevelsen af en Bison sweatlodge er umulig at sætte ord på, da den er forskellig for hver person. Det er intenst, udfordrende og rensende, og den stimulerer alle vores sanser og organer. Kroppen renses for giftstoffer, stress og unødvendig energetisk ballast, som vi bærer ubevidst. Ceremonien giver os mulighed for at transformere vores liv, at uddybe vores forståelse af, hvad livet egentlig betyder, og at være åben over for innovation og velvære.

 

May The BISON be with YOU